|

Scandal între vecine, la Sebeş. Una dintre ele a fost amendată cu 1000 de lei, de jandarmi

masini-jandarmiUn conflict între două vecine izbucnit marţi, 13 mai, pe strada Cânepiştii din Sebeş, a fost urmat de amendă pentru una dintre ele din partea jandarmilor. Pentru că a înjurat, o femeie de 56 de ani trebuie să plătească o sancţiune de 1000 de lei.

Conflictul a apărut în jurul orei 10.00, când, în urma unor măsurători cadastrale, a reieşit că familia unei femei de 56 de ani (S.B.) şi-a extins ilegal proprietatea în detrimentul vecinilor. Pusă în faţa obligaţiei legale de a-şi micşora grădina şi de a-şi muta gardul împrejmuitor, femeia a devenit foarte agitată, înjurându-i, jignindu-i şi ameninţându-i pe cei din jur cu acte de violenţă.

Ţinta predilectă a limbajului vulgar a fost o vecină mult mai tânără, care a sunat la 112, iar în ajutorul acesteia a ajuns de urgenţă un echipaj de jandarmerie. Extrem de nervoasă, S.B. a refuzat orice cooperare cu jandarmii, fiind nevoie de mult tact şi discernământ din partea acestora pentru a o calma fără folosirea mijloacelor tehnice din dotare.

În urma verificărilor efectuate a reieşit că aceasta nu este la prima abatere de acest fel, de-a lungul timpului dânsa fiind la baza unor alte atacuri verbale vulgare la adresa vecinilor. Drept urmare, a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 1000 de lei şi i s-a pus în vedere că pentru astfel de fapte sancţiunea poate fi chiar de natură penală.

În acest sens i s-a adus la cunoştinţă prevederile art. 371 Cod penal, potrivit căruia “ fapta persoanei care, în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă” .

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138382avatar Publicat de pe 14 Mai 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Scandal între vecine, la Sebeş. Una dintre ele a fost amendată cu 1000 de lei, de jandarmi”

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei