|

Scandal între soţ şi amant, la Petreşti. Bărbat de 31 de ani amendat cu 1000 de lei de jandarmi

masini-jandarmiJandarmii au intervenit luni seara pentru aplanarea unui scandal izbucnit între soţul şi presupusul amant al unei femei din Petreşti. Unul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1000 de lei, iar celălalt riscă să fie cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Bănuind că soţia că ar avea o relaţie extraconjugală cu un vechi prieten, I.B. (21 de ani) i-a pus în vedere acesteia să aleagă între el şi presupusul amant. Femeia(o tânără de 19 ani) i-ar fi transmis solicitarea soţului celui cu care este bănuită că ar avea o relaţie amoroasă, iar acesta – M.F. (31 de ani) – i-ar fi promis că va lua măsuri.

Luni seara, înarmat cu un cuţit, l-a aşteptat pe soţ, a provocat un scandal într-un loc public şi l-a ameninţat că dacă nu va accepta „realitatea” şi nu-şi va reprimi soţia acasă îl va bate şi-l va tăia cu cuţitul.

Cunoscând firea violentă a prietenului său – care de fapt i-a şi adus antecedente penale – I.B. s-ar fi speriat şi l-a lovit de mai multe ori cu un par găsit în apropiere. Intervenţia oportună a jandarmilor a pus capăt conflictului şi a prevenit apariţia unor fapte mult mai grave.

Extrem de nervos, cel care a provocat scandalul – M.F. (31 de ani) – a refuzat iniţial orice cooperare cu echipajul de jandarmerie, a continuat să profereze injurii şi ameninţări cu acte de violenţă, fiind în cele din urmă calmat şi sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 de lei.

Pentru că a luat parte la scandal, şi soţul a fost sancţionat contravenţional cu avertisment scris.

Totodată, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, document care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Sebeş pentru continuarea cercetărilor în cauză.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138655avatar Publicat de pe 21 Oct 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei