|

Scandal într-un local din Sebeş: Tânăr lovit cu o bară metalică de un agresor beat

alcool beti scandal barUn scandal produs într-un local public din municipiul Sebeş a ajuns în atenţia poliţiştilor, după ce un tânăr în vârstă de 25 de ani din oraş a ameninţat clienţii cu o bară metalică şi chiar l-a lovit peste braţ cu aceasta pe unul dintre ei.

Joi, la ora 19.40, o echipă mixtă  formată din polițişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş și jandarmi, a fost solicitată să intervină pentru aplanarea unui scandal produs conflictului şi l-a identificat pe D.A.S., de 25 de ani, din municipiul Sebeş, care se manifesta violent şi ameninţa persoanele din local cu o bară metalică pe care o avea asupra sa.

Cu ocazia controlului corporal, asupra lui D.A.S. a fost găsit şi un cuter.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul, care era sub influenţa băuturilor alcoolice, l-a agresat pe un alt tânăr, aplicându-i o lovitură cu bara metalică peste braţ, agresiune în urma căreia victima a suferit leziuni corporale uşoare şi a refuzat să depună plângere pentru lovire.

Pe numele lui D.A.S. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=137450avatar Publicat de pe 15 Noi 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei