|

Scandal în Petreşti: 5 tineri, reţinuţi de poliţişti după ce s-au bătut cu bare de metal, iar un alt tânăr a ajuns în spital

Un tânăr din Săsciori a ajuns la spital sâmbătă noaptea, cu leziuni la cap, după ce a fost lovit cu bare de metal, într-o altercaţie, de către alţi 5 tineri din Petreşti. Scandalul a izbucnit după ce tinerii consumaseră alcool în exces, într-un bar din Petreşti. Victima nu a rămas internată în spital, iar ceilalţi 5 tineri au fost reţinuţi pe o perioadă de 24 de ore, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de arestare preventivă.

În noaptea sâmbătă spre duminică, 5-6 mai 2012, ora 2.35, Poliţia Municipiului Sebeş, a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în apropierea unei staţii de carburanţi situată pe DN 67 C, pe raza localităţii Petreşti, între mai mulţi tineri, a avut loc un scandal în urma căruia o persoană a suferit leziuni.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului a constatat că, pe fondul unor discuţii contradictorii şi a consumului de alcool, s-a iscat un scandal spontan între 6 tineri, (5 din localitatea Petreşti şi unul din comuna Săsciori), în timpul căruia aceştia s-au lovit reciproc cu obiecte contondente (bare metalice, pe care le-au luat dintr-un gard din apropierea localului public).

În urma altercaţiei D. V. D., de 22 de ani, din comuna Săsciori, a suferit leziuni în zona capului şi a fost transportat la spitalul din Sebeş şi ulterior la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi unde a fost examinat de către medicul legist care a concluzionat că leziunile suferite nu au fost de natură să-i pună în pericol viata, victima fiind externată duminică.

Duminică, 6 mai 2012, V.A., de 28 de ani, C.A., de 41 de ani, R.A.D., de 26 de ani, M.C.G., de 28 de ani, G.S., de 24 de ani, toţi din Peteşti, au fost reţinuţi pe o perioada de 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe şi distrugere, urmând ca în cursul zilei de luni, 7 mai 2012, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Foto: arhivă

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=90170avatar Publicat de pe 7 Mai 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei