|

Săptămâna europeană a democraţiei locale 2017, la Sebeş. Activităţi pentru implicarea cetăţenilor în politica locală

sedlPrimăria Municipiului Sebeș, Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș, în parteneriat cu instituțiile școlare locale și Asociația Petit Peti (ONG) marchează “Săptămâna europeană a democraţiei locale”.

Evenimentul se desfăşoară în fiecare an, în cadrul autorităților locale a 47 de state membre ale Consiliului Europei, în preajma zilei de 15 octombrie, ca un omagiu adus Cartei Europene a Autonomiei Locale, care a fost deschisă semnării la această dată, în anul 1985.

Obiectivul acestui proiect este creșterea gradului de conștientizare a drepturilor omului la nivelul democrației locale, sporirea cunoștințelor și implicarea tinerilor și a tuturor cetățenilor în politica locală.

Având ca temă „Participarea cetățenilor, consultare și angajament: pentru o democrație locală de succes”, în perioada 9-13 octombrie 2017, se organizează o serie de activităţi dedicate tinerilor pe tot parcursul săptămânii:

PROGRAM   

9, 10, 11, 13 octombrie 2017

Ateliere de creație și expoziția tematică: Steagurile țărilor europene colorate de copii

Vizionare film: “Europa în culori”

Schimb de cărți – schimb de povești

Vizite ghidate la bibliotecă

Vizitarea expoziției Istoria aeronauticii din Transilvania

Joi, 12 octombrie 2017, ora 17.00

Eveniment artistic: “Copacul democraţiei locale”

În program:

Trupa de teatru copii “Masca”

Trupa de teatru “Cam atât”

Trupa de teatru “Spiriduşii”

Moment muzical: Corina Ofelia Corpodean.

“Fii voluntary la Biblioteca Sebeş” – constituirea echipei de biblio-voluntari ai Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș)

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=140824avatar Publicat de pe 9 Oct 2017. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei