|

Elevi din Şugag participă la o acţiune de ecologizare pe Valea Sebeşului – Transalpina

Sâmbătă, elevi din Şugag, alături de profesori şi părinţi participă la activităţi de ecologizare pe Valea Sebeşului, spre Transalpina. În aceeaşi zi, se inaugurează stâna ecologică din zona Vârfului Pătru.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Alba, în perioada 18-19 august 2012, are loc activitatea finală din cadrul proiectului interjudeţean „Voluntari pentru un turism ecologic în Munţii Parâng”, unde judeţul Alba este partener prin intermediul comunei Şugag şi al Instituţiei Prefectului  Alba.

Câteva zeci de elevi din Şugag, sub coordonarea cadrelor didactice şi a unor părinţi, participă la acest proiect de ecologizare, iar sâmbătă, 18 august, la ora 9.00, cu sprijinul Primăriei, vor începe ecologizarea Văii Sebeşului şi se vor întâlni cu grupele din alte judeţe, pentru a se deplasa la Oaşa. Aici va avea loc o masa rotundă cu tema „Voluntari pentru o cauză dreaptă”.

Tot sâmbătă, la ora 11.00, în comuna Săsciori, se inaugurează stâna ecologică Puru, la poalele Vârfului Patru. Prefectul judeţului Alba, Dan Coriolan Simedru, va participa la ambele evenimente.

Foto: arhivă

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=112438avatar Publicat de pe 17 Aug 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei