|

S-a ospătat cu 10 litri de rachiu furat dintr-o pivniţă din Petreşti. Tânăr din Sebeş cercetat de poliţişti

bauturaUn tânăr de 19 ani din Sebeş este cercetat de poliţişti pentru că a furat, în urmă cu două săptămâni, din pivniţa unei femei din Petreşti, 10 litri de rachiu. Fapta a fost sesizată Poliţiei din Sebeş abia luni. Tânărul a consumat băutura furată.

Marţi, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe O.A.C., de 19 ani, despre care există suspiciunea că este autorul unui furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată luni, 17 martie.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în urmă cu două săptămâni, tânărul, folosind chei potrivite, a pătruns în pivniţa unei femei din Petreşti şi a sustras 10 litri de rachiu pe care, ulterior, l-a consumat.

Faţă de O.A.C., cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138031avatar Publicat de pe 19 Mar 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei