|

Rezultate parțiale BEJ, ora 15.00: Ion Dumitrel, din nou în frunte la CJ, cu 2.476 de voturi în plus. Atanasiu cere renumărarea buletinelor nule

Marţi, la ora 15.00, Biroul Electoral Județean (BEJ) Alba a făcut publice noi rezultate obținute în urma centralizării datelor de la 415 din cele 431 secții de vot din județ. USL a trecut din nou pe locul doi la preşedinţia Consiliului Judeţean, Teodor Atanasiu câştigând 40,48%, iar Ion Dumitrel a revenit în fruntea clasamentului, cu 41,93%. Vă prezentăm rezultatele comunicate de BEJ:

Ion Dumitrel (PDL) a obținut 71.972 de voturi, Teodor Atanasiu (USL) a obţinut 69.496 de voturi, în vreme ce Ion Marincaş (PP-DD) a câştigat 17.166 voturi (10%).

Pentru consilierii judeţeni, PDL rămâne, în continuare, în frunte, cu 69.043 voturi (40,73%), USL a adunat 67.198 (39,66%), iar PP-DD are 14.714 (8,68%).

Până la ora 18.00, au fost centralizate datele de la 76 de circumscripții locale, din totalul de 78.

La consiliile locale din județul Alba, PDL conduce cu 347 de consilieri (39,25%), USL – 316 (35,74%) şi PP-DD – 76 (8,59%).

PDL Alba a obținut 44 de primării, în timp ce USL are 28 de primării, iar  PNL – două primării.

Reamintim că acestea sunt doar rezultatele parțiale centralizate de BEJ, până marți la ora 15.00. La numărătoarea paralelă a partidelor, Ion Dumitrel a ieşit cu 3.000 de voturi în plus faţă de Teodor Atanasiu.

La Biroul Electoral de Circumscripție Județean, în jurul orei 14.00 a sosit o contestație formulată de liderii USL Alba, în care aceștia solicitau renumărarea buletinelor nule dintr-o secție de vot din Sebeș. Contestația a fost respinsă de BEJ, ca nefondată. Redăm conținutul integral al contestației:

„Către Biroul Electoral de Circumscripție Județean,

Subscrisa, USL Alba, reprezentată legal prin co-președinții Teodor Atanasiu, Ioan Dîrzu și Gheorghe Feneșer, prin prezenta solicităm următoarele:

Reverificarea voturilor nule privind candidații la funcția de președinte al Consiliului Județean și a consilierilor județeni. Formulăm prezenta contestație deoarece am constatat că sunt foarte multe voturi nule. În realitate, prin aplicarea corectă a legii, acestea ar fi putut fi considerate valabile.

În acest sens, prin reverificarea voturilor nule, se va putea pune în valoare esența legii și de asemenea vom putea da putere voinței alegătorilor.

Astfel, având în vedere cele de mai sus, prin prezenta, solicităm respectuos încuviințarea reverificării voturilor nule la Președinția Consiliului Județean și a consilierilor județeni.

Vă mulțumim!”

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=95914avatar Publicat de pe 12 Iun 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Rezultate parțiale BEJ, ora 15.00: Ion Dumitrel, din nou în frunte la CJ, cu 2.476 de voturi în plus. Atanasiu cere renumărarea buletinelor nule”

  1. ce mai stie si atanasiu sa piarda. era cat pe ce sa avem un presedinte *** ca un ****** si ***** de alcool.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei