|

REȚINUT după ce a furat o autoutilitară din Vințu de Jos. A abandonat-o sub un pod de la autostradă

arestatTânărul de 21 de ani din Lancrăm care a furat o autoutilitară, împreună cu un minor de 17 ani şi a abandonat-o sub un pod de la autostradă a fost reţinut de poliţişti. Va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit IPJ Alba, în 17 februarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de U.R.C., un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Lancrăm, care alături de un minor de 17 ani, din aceeaşi localitate este cercetat pentru furtul unei autoutilitare, faptă comisă în duminică dimineaţa.

Tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

Reamintim că U.R.C., de 21 de ani şi C.B.I. de 17 ani sunt cercetaţi după ce, duminică, în jurul orei 5.00, în timp ce se aflau într-un local public din Vinţu de Jos, au observat un autovehicul ce era lăsat de către proprietar, pornit, cu cheile în contact şi neasigurat, pe strada Gării din localitatea Vinţu de Jos. Se pare că proprietarul autovehiculului intenţiona să facă o călătorie şi a lăsat autoutilitara în faţa porţii, pornită, pentru a se încălzi.

În aceste împrejurări, cei doi tineri au sustras autovehiculul pentru a se deplasa în Lancrăm, însă l-au abandonat sub un pod destinat colectării si evacuării apelor pluviale, sub Autostrada A1, în apropierea intersecției autostrăzii cu DN 7, în zona Vinţişoara, loc în care a fost găsit de către poliţişti.

Pe numele celor doi tineri a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138857avatar Publicat de pe 18 Feb 2015. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei