|

RAZIE la piaţa agro-alimentară din SEBEŞ. Amenzi de 2.800 lei și ornamente pentru sărbători, confiscate

Masina Politie MCVPolițiștii din cadrul Poliției municipiului Sebeș au organizat, joi, cu ocazia pieței agro – alimentare săptămânale, o acțiune în scopul prevenirii infracțiunilor și în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică. Cu această ocazie, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.800 lei.

Joi, 4 decembrie, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş, au organizat, cu ocazia pieţei agro – alimentare săptămânale, o acţiune în scopul prevenirii infracţiunilor contra patrimoniului, precum şi în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică.

Cu această au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, din care 12 la regimul rutier, trei la Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite şi două la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Valoarea amenzilor aplicate este de 2.800 lei.

Totodată, au fost verificaţi doi agenţi economici şi confiscate obiecte ornamentale pentru sărbătorile de iarnă, în valoare de 100 lei.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138754avatar Publicat de pe 5 Dec 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei