|

Radu Cristian, consilier local PNL: „Meritul pentru venirea Daimler la Sebeș aparține cetățenilor și nu politicienilor”

Marți, în Consiliul Local Sebeş s-a aprobat trecerea în administrarea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a unei străzi şi a canalului colector din apropierea viitoarei investiţii a concernului german Daimler. CNADNR va reabilita strada şi canalul colector, după care va preda primăriei Sebeş investiţia făcută. Consilierul local PNL Radu Cristian atrage atenția că meritul acestei iportante investiții este al cetățenilor și nu al oamenilor politici.

Vedeți mai jos comunicatul președintelui TNL Sebeș, Radu Cristian:

„Această decizie a consilierilor a fost una normală, pentru că aşa trebuie să procedăm: să răspundem favorabil, în limitele legale, evident, oricărei solicitări venite din partea companiilor care doresc să investească în oraşul nostru, pentru că ele plătesc taxe şi impozite şi crează locuri de muncă.

Vreau să atrag atenţia asupra faptului că unii oameni politici încearcă să îşi asume meritele acestei investiţii de la Sebeş, respectiv aducerea Daimler aici. Nu politicienii i-au determinat pe nemţi să vină la Sebeş, iar cei care îşi asumă acum, cu surle şi trâmbiţe meritele sunt nişte demagogi. Concernul Daimler investeşte la Sebeş pentru că avem o poziţie geografică foarte bună, pentru că avem forţă de muncă foarte bine pregătită, pentru că întotdeauna aleşii locali si functionarii din primărie au ştiut să discute cu mediul de afaceri, căruia nu i-au cerut spagă pentru acordarea avizelor si autorizatiilor. Meritul este, dacă vreţi, al tuturor cetăţenilor acestui oraş, care au ştiut să păstreze şi să transmită mai departe hărnicia si corectitudinea pe care le-au mostenit de la strămosii lor sasi, unguri şi români. Meritul, repet, este al oamenilor, nu al politicienilor.

Ceea ce am făcem noi ieri a fost un gest normal. Ne comportăm normal şi civilizat cu un investitor serios. Aşa cum ne vom comporta şi de acum înainte. Şi pentru asta nu trebuie să ne arogăm niciun merit, pentru că noi aici ne facem doar datoria. Pentru asta am fost trimişi în consiliu, să lucrăm în folosul celor care ne-au ales”.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=135099avatar Publicat de pe 15 Mai 2013. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Radu Cristian, consilier local PNL: „Meritul pentru venirea Daimler la Sebeș aparține cetățenilor și nu politicienilor””

  1. dar ce au cerut daca nu au cerut spaga?
    tu crezi ce spui?

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei