|

PSD Alba nu-l vrea pe Mugurel Sârbu candidat la Primăria Sebeş. Dăncilă rămâne favorit

„Nu da pasărea din mână pe cea de pe gard”, aşa pare să sune raţionamentul interior al liderului PSD Alba, Ioan Dîrzu, privitor la conducerea Primăriei Sebeş. Liderul a vorbit, miercuri, în conferinţă de presă, printre altele, despre alegerile care se apropie şi despre situaţia Primăriei oraşului Sebeş. Acesta consideră că actualul candidat din partea USL, Alexandru Dăncilă, este cel mai potrivit pentru această funcţie, cu atât mai mult cu cât el este foarte bine cotat în sondajele de opinie. Tocmai datorită derulării, în continuare, a acestor sondaje, USL nu a definitivat încă total listele cu candidaţii pentru alegerile locale, însă o vor face până pe data de 15 martie 2012.

Referitor la Primăria oraşului Sebeş, liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu a afirmat că situaţia este clară aici, mai ales că s-a făcut public deja candidatul pentru Primărie, profesorul Alexandru Dăncilă. Cât despre o eventuală revenire în USL a actualului primar, Mugurel Sârbu şi despre o candidatură a acestuia sub egida Uniunii, a spus că totul depinde de rezultatele unui sondaj de opinie în acest sens, însă candidatul deja propus are o poziţie favorabilă printre membrii electoratului: „Din punctul nostru de vedere, în cazul în care s-ar pune o problemă de genul acesta, va trebui să funcţioneze în sondajul de opinie. Dacă în sondajul de opinie el nu este bine poziţionat şi, din păcate, sondajul nostru de opinie de la Sebeş l-a scos net superior pe profesorul Dăncilă, categoric, nu stricăm un lucru bun, cum se spune, cu pasărea de pe gard”.

Întrebat despre o preferinţă personală la Primăria Sebeşului, Ioan Dîrzu s-a exprimat: „Eu prefer în primul rând un gospodar şi un om care să confirme aşteptările colegilor. PDL a cam confirmat de ce e în stare. Ne-am lămurit şi din păcate s-au lămurit cetăţenii din Sebeş, pe spinarea proprie”.

USL a stabilit candidaţii pentru alegerile locale în majoritatea localităţilor din judeţ. Listele vor fi definitivate până pe data de 15 martie 2012, întrucât deocamdată sunt în derulare sondaje de opinie, ca să se stabilească care dintre candidaţii USL se prezintă mai bine: PC, PNL sau PSD.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=76162avatar Publicat de pe 22 Feb 2012. Publicat in ACTUALITATE, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

3 comentarii pentru “PSD Alba nu-l vrea pe Mugurel Sârbu candidat la Primăria Sebeş. Dăncilă rămâne favorit”

  1. Din pacate pt cine d-le Presedinte Darzu ?

  2. Din PACATE pentru el omul asta nu are proprietatea termenilor. Zici ca e angajat de adversarii politici sa le faca jocurile. Incredibil ce nivel intelectual au unii politicieni romani.

  3. Ma bucur ca traseismul politic nu mai este incurajat de PSD. Sper ca fripturistii care trec dintr-o barca in alta numai pentru a obtine o functie si implicit influenta intr-un partid, vor primi ceea ce au meritat dintotdeauna :un sut in dos.Si dati afar pe usa din fata sa-i vada toata lumea.Aceste specimene merita tot dispretul tuturor, oameni politici si alegatori deopotriva !

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei