|

Proprietar din Sebeş, prădat de instalatori de burlane. Unul dintre muncitori i-a furat banii din casă

Un proprietar din Sebeş s-a trezit fără bani în casă, după ce a plătit serviciile unor personae care-i schimbaseră burlanele din gospodărie. Unul dintre muncitori i-a sustras suma de 960 de lei, după care “echipa” au părăsit locuinţa. Cei trei suspecţi au fost prinşi şi sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Joi, 3 aprilie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt din locuinţă petrecut în 27 aprilie.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că G.I. (62 de ani), G.I. (39 de ani) şi P.F.G. (44 de ani), toţi din municipiul Turda, judeţul Cluj, au efectuat lucrări de înlocuire a burlanelor la locuinţa unui cetăţean din municipiul Sebeş.

După terminarea lucrării şi după ce proprietarul casei a achitat contravaloarea, profitând de neatenţia acestuia, G.I. i-a sustras suma de 960 lei, după care cei 3 au părăsit locuinţa victimei.

Faţă de cei 3 suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, precum şi în vederea recuperării prejudiciului şi stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Reprezentanţii IPJ Alba informează că, dacă sunteţi abordaţi de astfel de persoane, reţineţi semnalmentele acestora, obiectele de îmbrăcăminte pe care le poartă, eventual marca şi numărul de înmatriculare al autoturismului cu care se deplasează. De asemenea, apelaţi, gratuit, Serviciul Unic de Apeluri de Urgenţă 112 si un poliţist se va deplasa imediat la faţa locului.

Pentru a nu deveni victime ale unor astfel de infracţiuni, IPJ recomandă să verificaţi cu atenţie identitatea persoanelor care vă  propun sau le solicită diferite servicii, întrucât, de multe ori aşa-zişii binevoitori ascund intenţii infracţionale.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=89743avatar Publicat de pe 4 Mai 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei