|

Probleme la desemnare candidaţilor USL Alba. “Mărul discordiei”: Colegiul Sebeş-Blaj

USL Alba întâmpină probleme la desemnarea candidaţilor pentru alegerile parlamentare. Cauza o constituie lipsa unei confirmări scrise cu privire la rocada efectuată pentru Colegiul Sebeş-Blaj.

În cadrul conferinţei de presă susţinută de PNL Alba în cursul zilei de vineri, Teodor Atanasiu a declarat că naţional-liberalii urmează să îşi desemneze candidaţii la fotoliile de parlamentari pe colegiile care le revin conform protocolului, fără a mai lua în considerare rocada făcută cu PSD pentru Colegiul Sebeş-Blaj. Motivul ignorării înţelegii facute cu partenerii de alianţă îl constituie lipsa unei confirmări scrise din partea conducerii central a USL. “Noi, ultima şedinţă o avem astăzi şi vom desemna pe colegiul care ne este arondat, Sebeş-Blaj. Am cerut colegilor din PSD, dacă vor să facem o discuţie despre vreo modificare, să facă demersurile necesare la USL, ca să li se trimită în scris o decizie că putem să discutăm sau putem să modificăm. Neprimind acest lucru, noi suntem  postura în care  să ne desemnăm candidaţi pe colegiile care ne-au fost desemnate şi nu pe altele” a specificat Atanasiu.

În replică, Ovidiu Jidveian, candidatul PSD pe Colegiul Sebeş-Blaj, a spus că are confirmările verbale ale candidaturii sale şi că deciziile privind schimbul de colegii se iau la nivel local. “Probabil după ce se vor întâlni liderii celor două partide la nivel local, PSD şi PNL, lucrurile se vor limpezi. Oricum eu voi candida, indiferent dacă pentru PSD sau pentru alt partid”, a spus Jidveian.

Reamintim că PNL şi PSD au fost în negocieri, săptămâna aceasta, pentru a opera un schimb de colegii pentru Camera Deputaţilor, în urma căruia zona Sebeş – Blaj ar trece la PSD, cu candidat Ovidiu Jidveian, iar cea Aiud – Ocna Mureş ar ajunge la PNL, cu candidat Elena Ignat.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=132883avatar Publicat de pe 12 Oct 2012. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei