|

Prins în timp de demonta calea ferată de la Petreşti. Hoţ din Săsciori, cercetat penal alături de alţi doi complici

Poliţiştii de la Transport Feroviar Vinţu de Jos şi cei din Sebeş l-au prins în flagrant, marţi seara, pe un bărbat din Săsciori, în timp ce demonta componente din calea ferată de la Petreşti. Ulterior, au fost descoperiţi şi doi complici, iar cei trei sunt cercetaţi penal.

Marţi, la ora 20.45, G.I. (45 de ani), din comuna Săsciori, a fost surprins de oamenii legii, în timp ce demonta mai multe componente de la calea ferată 211 B,  Petreşti – Petreşti de Pădure, aflată în conservare.

Potrivit IPJ Alba, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că la comiterea furtului au participat şi M.V. de 38 de ani, Săsciori, şi M.C., de 32 de ani, din Sebeş, aceştia fiind identificaţi ulterior.

Faţă de cei trei bărbaţi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=116243avatar Publicat de pe 23 Aug 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei