|

Primarul Sebeşului, Mugurel Sârbu se desparte de PDL. Va candida ca independent la următoarele alegeri

Primarul municipiului Sebeş, Mugurel Sârbu va demisiona din PDL. Se pare că acesta este hotărât să se despartă de democrat-liberali şi să se prezinte în faţa electoratului, la următoarele alegeri, drept candidat independent.

Informaţia a fost confirmată şi de deputatul Clement Negruţ, care a declarat pentru Alba24 că a ajuns şi la urechile sale dorinţa lui Sârbu de a candida ca independent: „Se pare că este nemulţumit de decizia comitetului de iniţiativă prezentată în Biroul Permanent Judeţean de a-l păstra pe Adrian Bogdan la conducerea organizaţiei. A vrut să dezbine organizaţia, dar din fericire nu i-a ieşit”.

Mugurel Sârbu nu a putut fi contactat pentru a confirma această decizie, dar se pare că îşi va anunţa intenţia în cadrul unei conferinţe organizate luni la sediul Primăriei. Reamintim că Sârbu a dat de înţeles că va face acest pas în urmă cu câteva luni, când a declarat în faţa presei că aşteaptă decizia comitetului de iniţiativă, iar apoi va hotărî care va următorul pas.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=77182avatar Publicat de pe 26 Feb 2012. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

4 comentarii pentru “Primarul Sebeşului, Mugurel Sârbu se desparte de PDL. Va candida ca independent la următoarele alegeri”

  1. la sediul primariei Alba Iulia? E cam ciudat.

  2. saracu no sa aiba nici o sansa independent si ma intreb ca in 2008 zicea ca daca nu are consiliul majoritar de partea lui si daca va castiga isi va da demisia sa inteleg ca acum intresul e atat de mare de vrea iara primaria,ca sa nu piarda fraiele afacerii galbenel cine mai face afaceri cu un simplu om nu o sa mai fie credibil!!!!

  3. Era de asteptat sa dea bir cu fugitii Sarbu Mugurel , dintr-un motiv f. simplu :
    Intrand intr-o competitie el este un perdant sigur , necastigand singur nici o competitie , acum asteptand sa „traga” niste sfori si aranjamente sa fie sustinut „pe ascuns” . Bine ca nu si-a atins in totalitate obiectivele trasate de … sa destabilizeze PDL-ul in Sebes si jud Alba ….. MIC este individul

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei