|

Primăria Sebeș: Concurs pentru posturi de sociolog și facilitator de dezvoltare comunitară. Condiții de participare

primaria sebesPrimăria municipiul Sebeş organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, până la data de 10 noiembrie, a posturilor vacante din Unitatea de Management şi Implementare a proiectului „Sprijin pregătitor pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală a Municipiului Sebeş” – cod proiect 106138, respectiv a funcţiilor contractuale vacante de:

  • „sociolog” (cod COR 263201) – 1 post;

  • „facilitator de dezvoltare comunitară” (cod COR 341204) – 2 posturi.

Probele stabilite pentru concurs: probă scrisă şi interviu.

Data, ora şi locul desfăşurării concursului la proba scrisă: 25 octombrie, ora 10:00, Mun. Sebeş, Parcul Arini, nr. 1 (sediul Primăriei Municipiului Sebeş).

Data, ora şi locul desfăşurării interviului se vor anunţa odată cu afişarea rezultatelor la proba scrisă.

Data-limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs: 18 octombrie, ora 16:30.

Nivelul studiilor necesare ocupării posturilor pentru care se organizează concursul: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specialitatea: sociologie pentru postul de „sociolog” şi sociologie sau informatică pentru posturile de „facilitator de dezvoltare comunitară”.

Vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării posturilor pentru care se organizează concursul: minim 3 ani.

Condiţiile de participare şi bibliografia sau alte informaţii suplimentare se pot obţine la sediul instituţiei – Municipiul Sebeş, Parcul Arini, nr. 1, Compartiment Resurse Umane, secretariatul comisiei de concurs este asigurat de către Nicoleta-Simona Irimie.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=140760avatar Publicat de pe 2 Oct 2017. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei