|

Premierul Victor Ponta a anunţat că PSD fuzionează cu UNPR. Vezi mandatele din noul Parlament

Primul ministru Victor Ponta a anunţat că PSD va fuziona cu UNPR, iar acest grup va avea 221 de parlamentari. De asemenea, PC intenţionează să formeze un singur grup parlamentar, căruia îi revine 21 de mandate.

În noul Parlament, PNL va avea 147 de mandate, iar ARD intră în forul legislativ cu 80 de reprezentanţi. Urmează PP-DD, care reuşeşte să propulseze 68 de membri în Parlament, însă fără liderul Dan Diaconescu, candidat care, din datele comunicate de BEJ Gorj, nu a reuşit să prindă mandatul de deputat (a obţinut doar 32,47% din voturi, iar contracandidatul său, Victor Ponta a reuşit să adune 60,98 de procente). UDMR va avea 27 de membri în legislativ.

“Grupul PSD, care include şi parlamentarii UNPR – noi de altfel vom şi fuziona, cele două partide – deci grupul social-democrat are 221 de parlamentari. Sunt foarte mândru pentru că este cel mai bun rezultat obţinut de PSD. Grupul PNL va avea 147, care iarăşi cred că este cel mai bun rezultat din istoria PNL”, a spus Victor Ponta pentru RTv.

Prin fuziunea PSD-UDMR, se formează astfel o alianţă de centru-stânga, care funcţiona deja printr-un protocol de colaborare politică între PSD şi UNPR.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=134007avatar Publicat de pe 11 Dec 2012. Publicat in ACTUALITATE, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei