|

Posturile de poliţie rurală din Alba, reactivate în totalitate din 1 septembrie

La nivelul Poliției Române, vor fi reînfiinţate posturile de poliţie rurală, începând cu 1 septembrie. Acestea vor fi conduse de şefi de post, prin reorganizarea personalului deja aflat în Inspectoratele de Poliţie. În Alba, sunt 67 astfel de posturi care vor fi ocupate prin repartizări de cadre.

Ministrul de Interne, Mircea Duşa, a anunţat miercuri reînfiinţarea Poliţiei Rurale, de la 1 septembrie. Printr-un ordin al ministrului va fi reînfiinţată Poliţia Rurală, după ce s-a înregistrat o creştere a infracţionalităţii cu peste 6%. „Am reuşit ca pentru administraţia locală să facem o rectificare pozitivă. În momentul de faţă, am reuşit să alocăm sume încât să asigurăm funcţionarea corespunzătoare”, a precizat ministrul.

Măsura de reînființare a funcțiilor de șefi de posturi comunale de poliție vine după creșterea infracționalității în mediul rural, ca o consecință a reorganizării petrecute anul trecut. Este cazul a 67 de posturi de poliţie rurală în județul Alba.

După reorganizarea din toamnă, în județ au mai rămas 11 secții rurale de poliție (la Galda de Jos, Vințu de Jos, Aiud, Unirea, Blaj, Jidvei, Sebeș, Șpring, Cîmpeni, Albac, Baia de Arieș), subordonate secțiilor orășenești și municipale. În urma reorganizării, din această toamnă se vor menține secțiile de Poliție Rurală, iar acestea vor avea în componență posturile comunale. Acestea din urmă vor fi conduse din nou de șefi de post.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=118348avatar Publicat de pe 29 Aug 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei