|

Pompierii din Alba au intervenit în 11 cazuri de incendii de pădure şi vegetaţie uscată, în week-end. Au fost afectate de foc 58 de hectare de teren

La sfârşitul acestei săptămâni, pompierii din Alba au acţionat pentru stingerea a 11 incendii de vegetaţie uscată şi litieră, în urma cărora au fost mistuite de foc aproximativ 58 de hectare de teren. Cauza probabilă a acestor incendii de vegetaţie uscată o constituie focul lăsat nesupravegheat şi fumatul în locuri nepermise.

Detaşamentul Alba Iulia a intervenit în municipiu, în zona cartierului Recea şi în Miceşti.

Detaşamentul Aiud a intervenit în municipiu şi în localitatea Rîmetea, zona Piatra Secuiului, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Rîmetea.

Garda Sebeş a intervenit la Şibot, Petreşti, Reciu, comuna Gîrbova şi Şugag, zona Sălane, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şugag şi Ocolul Silvic Sebeş.

Garda Blaj a intervenit pe raza localităţii Crăciunelul de Jos, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Crăciunelul de Jos şi la groapa de gunoi a municipiului.

Pichetul Cîmpeni a intervenit pe raza localităţii Lunca, comuna Lupşa, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Lupşa.

În sprijinul pompierilor militari în lupta cu arderile necontrolate, au intervenit şi serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din Cugir, Jidvei şi Teiuş.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=116946avatar Publicat de pe 26 Aug 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei