|

Poliţiştii din Alba, în licee. Sesiuni de informare privind funcţionarea platformei electronice de raportare a abuzurilor pe internet

În luna februarie, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba vor fi prezenţi în 9 dintre liceele din judeţul Alba pentru realizarea unor sesiuni de informare privind modul de funcţionare a platformei de raportare a abuzurilor pe internet www.safernet.ro.
În baza Protocolului de colaborare dintre Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Centrul pentru copii dispăruţi şi exploataţi sexual – FOCUS şi ca o continuare a demersurilor pe care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba le-a realizat în domeniul siguranţei tinerilor pe internet, în luna februarie 2012, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, vor participa la 9 sesiuni de informare, destinate elevilor de liceu.
Beneficiarii fiecărei sesiuni de informare vor fi elevi din clasele a IX -a (40 de elevi/sesiune/ liceu), iar aceste activităţi se vor desfăşura în laboratorul de informatică al fiecărei unităţi de învăţământ, întrucât, la finele sesiunii, fiecărui elev beneficiar îi va fi adresat, în format electronic, un chestionar de evaluare privind cunoştinţele acumulate.
Scopul acestor activităţi este informarea elevilor în legătură cu modul de funcţionare a platformei de raportare a abuzurilor de pe internet –  www.safernet.ro.
Sesiunile de informare vor fi realizate cu sprijinul cadrelor didactice de la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, respectiv câte un consilier educativ şi un profesor de informatică.
Programul sesiunilor de informare:
2 februarie, ora 13.00 – Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian Alba Iulia
7 februarie, ora 13.00 – Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia
9 februarie, ora 13.00 – Colegiul Naţional „Titu Maiorescu” Aiud
13 februarie, ora 13.00 – Liceul de Muzică şi Arte Plastice Alba Iulia
15 februarie, ora 13.00 – Colegiul Naţional „Inocenţiu Micu Klein” Blaj
21 februarie, ora 13.00 – Colegiul Naţional „Lucian Blaga” Sebeş
23 februarie, ora 13.00 – Colegiul Naţional ”David Prodan” Cugir
28 februarie, ora 13.00 – Liceul Teoretic Teiuş
29 februarie, ora 13.00 – Grup Şcolar „Corneliu  Medrea” Zlatna

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=71705avatar Publicat de pe 1 Feb 2012. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei