|

Peste 870 de familii nevoiaşe din Alba primesc pachete cu alimente, prin Crucea Roşie

Peste 870 de familii cu  o situaţie socială dificilă din Alba beneficiază, din iunie, de donaţii de alimente greu perisabile, în cadrul proiectului „Banca de Alimente”. Acţiunea se desfăşoară în mai multe judeţe din România, în cadrul proiectului iniţiat acum trei ani.

Începând din luna aprilie, 15.800 de familii sărace din judeţele Alba, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Caraş-Severin, Covasna, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomiţa, Neamţ, Olt, Sălaj, Tulcea, Teleorman, Vaslui şi Vâlcea primesc pachete cu alimente greu perisabile. Fiecare pachet conţine: conserve din carne, pateuri, orez, zahăr, ulei, făina, mălai, fasole uscată, bulion, paste făinoase şi biscuiţi. În total, vor fi distribuite aproximativ 150.000 kg de alimente.

Valoarea totală a proiectului „Banca de Alimente pentru încă 18 judete” este de 200.000 de euro, la care Cruca Roşie Română participă cu 50.000 de euro.

În judeţul Alba vor fi 877 de beneficiari, selectaţi în baza listelor primite de la primăriile din localităţile Alba Iulia, Sebeş, Cugir, Aiud, Teiuş, Blaj, Zlatna, Abrud, Ocna Mureş, Cîmpeni şi Baia de Arieş. La începutul lunii mai 2012, proiectul a debutat şi in judeţul Alba, iar distribuţia pachetelor se va derula începând cu a doua decadă a lunii iunie 2012.

Proiectul Crucii Roşii Române – „Banca de Alimente” se desfăşoară din 2009, cu colaborarea unor parteneri şi donatori, lanţuri de super şi hyper – marketuri.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=90537avatar Publicat de pe 9 Mai 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei