|

Peste 700.000 de lei pentru modernizarea pistei de alergare în Baza Sportivă Arini din Sebeş. Proiect în şedinţa CL

maratonLocuitorii din Sebeş vor avea în curând la dispoziţie o pistă de alergare modernă, la Baza Sportivă Arini. Dacă va fi aprobat în şedinta de Consiliu Local de marţi, va fi demarat proiectul ce prevede amenajarea aceste piste din jurul terenului de fotbal din Arini.

Această investiţie presupune un efort financiar de la bugetul local estimată la 729.193,45 lei, pentru amenajarea cu tartan a pistei de alergare în jurul terenului oficial nr. 1, Baza Sportivă Arini. Din această sumă, 4.960 de lei sunt rezervaţi etapei DALI.

Acum, pista se află într-o stare avansată de degradare, după cum se arată în proiectul prezentat consilierilor.

Se propune amenajarea cu sistem tartan Conipur SP, cu grosime 13 mm, culoare roşu, agrementat de Asociaţia Internaţională a Federaţiilor de Atletism, pe o suprafaţă de 2.135 mp, cu o lungime de 850 ml.

Astfel, pe lângă utilizarea pentru sesiuni de alergări de către locuitorii din Sebeş, după modernizare, locaţia va putea fi utilizată şi pentru antrenamente şi competiţii oficiale de atletism.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138639avatar Publicat de pe 29 Sep 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “Peste 700.000 de lei pentru modernizarea pistei de alergare în Baza Sportivă Arini din Sebeş. Proiect în şedinţa CL”

  1. […] 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea reabilitării pistei de alergare în jurul terenului oficial de fotbal nr. 1 din cadrul Bazei Sport…. […]

  2. daca puneti taxa alergati voi

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei