|

Permise reţinute pentru conducere sub influenţa alcoolului sau depăşiri neregulamentare, la Sebeş. Poliţiştii au dat amenzi de 9.500 de lei

Poliţiştii din Sebeş au organizat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o acţiune de control în municipiu, în urma căreia nouă şoferi au rămas fără premise. De asemenea, pentru alte abateri, oamenii legii au aplicat participanţilor la trafic amenzi în valoare totală de 9.525 lei.

În cadrul acţiunii au fost constatate două infracţiuni şi diferite încălcări ale normelor legale pentru care au fost aplicate 46 de sancţiuni contravenţionale. Dintre acestea, trei au fost pentru conducere sub influenţa alcoolului, patru pentru nerespectarea regimului legal de viteză, patru pentru depăşire neregulamentară, şase pentru neportul centurii de siguranţă, una pentru neacordarea priorităţii de trecere pietoni, două conducerea pe drumurile publice a unui vehicul al cărui termen de valabilitate a inspecţiei tehnice periodice a expirat, iar 26 de sancţiuni pentru alte abateri.

Au fost reţinute nouă permise de conducere, dintre care trei pentru conducere sub influenţa alcoolului, patru pentru depăşire neregulamentară, unul pentru neacordarea priorităţii de trecere pietoni.

Pentru defecţiuni tehnice sau lipsa inspecţiei tehnice periodice au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Sâmbătă, la ora 00.20, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism proprietatea si condus pe strada Av. Olteanu din Sebeş de un bărbat de 41 ani, domiciliat în comuna Cut. Întrucât emana miros de alcool, poliţiştii au procedat la testarea conducătorul auto cu aparatul etilotest care a  indicat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aer expirat, fapt pentru care au luat măsura conducerii acestuia la spital, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal în care faţă de B. I. se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are  o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Sâmbătă, la ora 1.27, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus de Cosmin K. I., de 31 ani, domiciliat în Sebeş, pe strada Av. Olteanu din municipiu. Pentru că emana miros de alcool, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, care a  indicat valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aer expirat, fapt pentru care au luat măsura conducerii acestuia la Spitalul municipal Sebeş, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş, Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, Secţiei 8 Poliţie Rurală Şpring si a Serviciului Rutier.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=134618avatar Publicat de pe 2 Mar 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei