|

Patru tineri din Sebeş, cercetaţi pentru lovire. L-au bătut pe un bărbat din Brăila

alcool beti scandal barPatru tineri din Sebeş sunt cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe. Aceştia sunt suspecţi principali într-un caz de agresiune produs la sfârşitul lunii februarie, în urma căruia un bărbat de 40 de ani din Brăila a suferit leziuni fizice.

În urma cercetărilor desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, s-a reuşit identificarea principalilor suspecţi de comiterea unei infracţiuni de lovire, faptă comisă la finele lunii februarie 2014.

Iulian B., de 24 de ani, Andrei A., de 22 de ani, Ovidiu C., de 26 de ani şi Constantin P., de 30 de ani, toţi din municipiului Sebeş au agresat fizic, la data de 27 februarie, în jurul orei 22.00, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Brăila. Scandalul s-a petrecut în urma unor discuţii contradictorii avute cu acesta şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii, de către cei patru suspecţi, a  infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora.

foto: arhivă

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138162avatar Publicat de pe 12 Apr 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei