|

Pacient violent de la spitalul din Sebeş, calmat de jandarmi cu amendă de 1.000 de lei

Jandarmii din Sebeş au intervenit, vineri, 20 aprilie, pentru a calma un pacient recalcitrant care fusese transportat la spitalul din localitate, în stare de ebrietate. Am fost amendat cu 1.000 de lei, pentru ameninţare şi va fi cercetat penal, pentru că avea asupra sa un cuţit.

Vineri, în jurul orei 19.00, un echipaj de jandarmerie a intervenit în incinta Spitalului Municipal Sebeş, unde Florin H.R. (31 de ani), din comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Bacău ameninţa personalul medical.

Bărbatul lucrează ca zilier la o stână din localitatea Lancrăm, iar vineri, după ce a consumat în exces alcool, a adormit în faţa unui bar. Trecătorii au semnalat această situaţie la 112, iar la faţa locului a intervenit un echipaj de la Ambulanţă care a preluat pacientul şi l-a transportat la spital.

În incinta unităţii medicale, bărbatul a devenit agitat şi violent, a înjurat, ameninţat şi bruscat personalul medical, fiind calmat doar de sosirea de urgenţă a unui echipaj din cadrul Secţiei de Jandarmi Sebeş. La controlul corporal preventiv asupra acestuia a fost depistat un cuţit.

Pentru fapta sa, săvârşită în incinta unei instituţii de sănătate, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei. Totodată, pe numele acestuia au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de “port, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a  (…) boxului ori a altor obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire” şi a infracţiunii de ameninţare. Cercetările vor fi continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=87932avatar Publicat de pe 23 Apr 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei