|

O tânără de 23 de ani a murit într-un incendiu izbucnit la o casă din Sebeş. A fost găsită întinsă pe patul din dormitor

O tânără de 23 de ani şi-a pierdut viaţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui incendiu izbucnit la o locuinţă din Sebeş. Vecinii au reuşit să salveze doar o femeie mai în vârstă, care locuia în casa respectivă.

Incendiul a izbucnit la o casă de pe strada George Coşbuc. Echipajele de intervenţie nu au mai reuşit să pătrundă în locuinţa cuprinsă de flăcări în timp util pentru a o salva pe tânără. Cadavrul carbonizat al acesteia a fost descoperit sub dărâmături.

UPDATE: Garda de intervenţie Sebeş a fost solicitată la ora 00.02 să intervină pe strada George Coşbuc din municipiul Sebeş, pentru stingerea unui incediu izbucnit la o casă. Pompierii militari au deplasat la faţa locului două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. În urma incendiului a rezultat distrugerea bunurilor din dormitor în valoare de circa 8 000 lei, rănirea proprietarei de 79 de ani prin arsuri la nivelul membrului superior stâng şi decesul nepoatei acesteia, o femeie de 23 de ani. Persoana decedată a fost găsită întinsă pe patul din dormitor şi prezenta arsuri pe toată suprafaţa corpului.

Femeia rănită a fost transportată la Spitalul municipal Sebeş de către echipajul SMURD în vederea acordării îngrijirii medicale, fără a fi nevoie de internarea acesteia. Din primele cercetări reiese că femeia decedată a fost intoxicată cu fum, însă pentru stabilirea cauzei exacte de deces şi efectuarea necropsiei a fost transportată la morga Spitalului municipal Sebeş.

Echipa de cercetare la faţa locului a stabilit că incendiul a izbucnit din cauza amplasării necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de o sobă metalică fără acumulare de căldură.

Foto: arhivă

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=133867avatar Publicat de pe 1 Dec 2012. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei