|

Numărul cazurilor sociale din Alba pentru care s-a acordat asistenţă a ajuns la peste 100. Vezi situaţia în judeţ

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba a monitorizat în continuare gestionarea situaţiei în perioada valabilităţii Atenţionării meteorologice Cod Galben pentru ger şi vânt, valabilă până în data de 12.02.2012, orele 10.00.

Vremea a continuat să fie rece, cu temperaturi în uşoară creştere. Indicele de răcire a depăşit doar izolat pragul de alertă, înregistrându-se o temperatură minimă de – 14 grade Celsius în zona de munte şi – 4,5 grade Celsius în zona de şes.

Straturile de zăpadă din judeţ ating cel mai mare nivel la Arieşeni (67 cm) şi Scărişoara (48 cm). În perioada următoare vremea va fi geroasă, cu cerul variabil şi intensificări locale ale vântului.

Patrulele Ministerului Administraţiei şi Internelor împreună cu personalul Serviciului Judeţean de Ambulanţă au depistat în ultimele 24 de ore 8 persoane care puteau fi puse în pericol de temperaturile scăzute. Acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Alba (3 cazuri), Centrul de Primiri Urgenţe Cugir (1 cazuri), Centrul de Primiri Urgente Sebeş (1 caz), Centru de Primiri Urgenţe Blaj (1 caz) şi Spitalul Orăşenesc Abrud (2 cazuri).

În total, în perioada 28.01.2012 – 12.02.2012 s-au depistat la nivelul judeţului Alba 102 cazuri sociale sau de persoane cu hipotermie cărora li s-a asigurat asistenţă medicală specializată sau un adăpost temporar pe toată perioada geroasă.

Nu sunt raportate defecţiuni la alimentarea cu utilităţi publice (apă, gaz, energie electrică) a consumatorilor din judeţul Alba.

Reprezentanţii instituţiilor cu atribuţii de întreţinere a drumurilor naţionale şi judeţene au intervenit cu forţe şi mijloace pentru mentenanţa arterelor de circulaţie.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Poiana Vadului intervine în continuare în comuna Poiana Vadului cu 1 TAF, pentru deszăpezirea drumului de acces spre localitatea Petelei, drumul nefiind practicabil pentru mijloacele auto.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=73809avatar Publicat de pe 12 Feb 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei