|

Muzica la maxim i-a adus o amendă de 200 de lei unui bărbat din Sebeş. Intrase în conflict cu vecinii din bloc

muzica tareJandarmii au intervenit pentru aplanarea unui conflict dintre un bărbat şi vecinii săi, sâmbătă seara, la Colonia Petreşti din municipiul Sebeş. Bărbatul care a provocat scandalul asculta muzica la un volum pe care vecinii de apartament nu l-au putut tolera.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă,  la ora 19.00 şi a fost semnalat prin apel la 112. Un echipaj de jandarmerie din cadrul Secţiei Sebeş a ajuns la locul indicat înainte de amplificarea conflictului. Constantin A. intrase în conflict cu vecinii de apartament deoarece nu a fost de acord să-şi asculte melodiile preferate la un volum care să poată fi tolerat de aceştia. Rugat în repetate rânduri să dea muzica mai încet, bărbatul aflat în stare de ebrietate a refuzat de fiecare dată, însoţindu-şi refuzul cu injurii şi ameninţări cu acte de violenţă.

Jandarmii l-au găsit în faţa blocului în timp ce discuta în contradictoriu cu câţiva vecini, situaţia riscând să degenereze de la violenţe verbale la violenţe fizice. Interpelat de jandarmi, bărbatul de 33 de ani a oprit muzica, a recunoscut că a greşit şi şi-a pus faptele săvârşite pe seama consumului exagerat de alcool. În conformitate cu prevederile legale, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.

Pentru evitarea unor situaţii de acest fel, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba reminteşte cetăţenilor că tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 200 şi 1000 de lei. De asemenea, trebuie avut în vedere că Legea 61/1991, republicată, prevede o sancţiune contravenţională sub forma amenzii cuprinse între 500 şi 1500 de lei pentru cei care organizează petreceri cu caracter privat şi utilizează aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniştea vecinilor, în corturi, alte amenajări sau în spaţiu neacoperit, situate în perimetrul apropiat imobilelor cu destinaţia de locuinţe sau cu caracter social, în mediul urban.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=137678avatar Publicat de pe 13 Ian 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei