|

Municipiul Sebeş are trei noi cetăţeni de onoare: patronii de la „Alpin57 Lux”, „Elis Pavaje” şi „Oprean”

Consilierii locali de la Sebeş au votat, marţi, acordarea titlului de cetăţean de onoare pentru trei oameni de afaceri din zonă. După unele dispute în forul legislativ local, la şedinţa anterioară, privind oportunitatea acordării acestei distincţii pentru patronii firmelor „Alpin57 Lux”, „Elis Pavaje” şi „Oprean”, propunerea a trecut de votul aleşilor, în această săptămână.

Este vorba despre oamenii de afaceri Ioan Istrate („Alpin57 Lux”), Ioan Oprean (patronul firmei de transport „Oprean”) şi Elisei Goţa („Elis Pavaje”). Aceştia sunt, de marţi, cetăţeni de onoare ai oraşului Sebeş.

Propunerea înaintată la şedinţa anterioară de viceprimarul Adrian Bogdan a întâmpinat iniţial opoziţia unor consilieri, care au considerat că sunt alţi întreprinzători cu merite care să îi recomande pentru calitatea de cetăţeni de onoare.

În şedinţa de marţi, propunerea a trecut de votul aleşilor locali. Citeşte aici mai multe despre disputele pe această temă.

Foto: arhivă

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=78058avatar Publicat de pe 28 Feb 2012. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “Municipiul Sebeş are trei noi cetăţeni de onoare: patronii de la „Alpin57 Lux”, „Elis Pavaje” şi „Oprean””

 1. daca astia sunt cetateni de onoare atunci sebesul e un oras de *****

 2. Primarul nostru i-a lasat secretarei urmatoarea misiune permanenta: daca vine un om de afaceri la Primarie si eu nu sunt de fata, il poftesti la mine in birou si-l servesti cu o cafea, pentru ca mi-a luat un om de pe cap,pe care l-a angajat si eu, primaria nu-i mai platesc somaj sau ajutor social.
  Ei bine, domnule HAS, cei trei oameni asigura un loc de munca pentru sute de sebeseni si familiile lor. Acesti oameni prin munca si seriozitate au creat trei firme de prestigiu in Sebes, nin NIMIC , domnule HAS ! Firmele lor nu sunt Filiale ale unor corporatii straine. Au aparut din NIMIC si s-au dezvoltat prin munca si profesionalism. Cele trei firme dau sume uriase la bugetul de stat.
  Fara a fi vizionari si creativi, fara inteligenta si stiinta afacerii , nu puteau face ceea ce au facut. Oamenii acestia, ca si altii, de altfel lasa urme vizibile, lasa ceva in urma lor. Cred ca aprecierea dumneavoastra,Domnule HAS, este cel putin rautaciasa daca nu rauvoitoare. Sa dam , totusi, Cezarului cei se cuvine !

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei