|

Minoră de 14 ani din Sebeş, dată în URMĂRIRE NAŢIONALĂ de poliţişti. A plecat de acasă de două zile

KOVACS IZABELA-CRINA 13-03-2000Poliţiştii din Sebeş sunt în căutarea unei minore în vârstă de 14 ani, din municipiu care a plecat de la domiciliul său în data de 23 februarie. Dispariţia minorei a fost sesizată în dimineața zilei de 24 februarie, de către tatăl său.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că minora a plecat în seara zile de 23 februarie, în jurul orelor 22.30, profitând de neatenţia familiei sale.

KOVACS IZABELA CRINA are următoarele semnalmente:

înălţime 1,55 m,

greutate 55 kg,

păr lung, vopsit blond,

ochi negri;

faţă ovală;

La data dispariției purta geacă de fâş de culoare neagră, blugi albaștri şi adidași albi. Poliţiştii din Alba au demarat acţiunile de căutare a minorei, solicitând urmărirea naţională.

Persoanele care pot da informaţii despre acesta sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 ori 116.000 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138870avatar Publicat de pe 25 Feb 2015. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei