|

Ministerul Dezvoltării va acorda o finanțare de peste 400.000 de lei pentru implementarea proiectului „Îmbunătățirea managementului calității în Municipiul Sebeș”

primaria SebesMunicipiul Sebeș a fost selectat de Ministerul Dezvoltării Regionale în vederea finanțării proiectului cu titlul „Îmbunătățirea managementului calității în Municipiul Sebeș”, un proiect în valoare de peste 400.000 de lei. În cadrul acestuia se vor organiza cursuri de instruire pentru funcționari și se vor face dotări cu echipamente IT și softuri specifice administrației publice.

Municipiul Sebeș a fost selectat în vederea finanțării proiectului cu titlul Îmbunătățirea managementului calității în Municipiul Sebeș”, depus la data de 24 martie 2017, la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Programul Operațional Capacitate Administrativă, axa prioritară 2, obiectivul specific 2.1, au transmis reprezentanții administrației locale.

Valoarea proiectului este de peste 400.000 de lei.

Prin proiect se vor organiza cursuri de instruire pentru funcționari în vederea creșterii calității actului administrative oferit și se vor face dotări cu echipamente IT și softuri specifice administrației publice.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=140768avatar Publicat de pe 4 Oct 2017. Publicat in ACTUALITATE, ADMINISTRATIE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei