|

MIERCURI: Ședință extraordinară la Consiliul Local Sebeș. Trei proiecte pe ordinea de zi

primaria sebesConsilierii locali ai Municipiului Sebeș se vor reuni, miercuri, 2 aprilie, de la ora 16.00 pentru a vota trei proiecte de hotărâre care se află pe ordinea de zi a ședinței extraordinare. Printre acestea se află și acordarea cu titlu gratuit a materialului lemnos care a rezultat din tăierea arborilor de pe domeniul public al orașului.

Vă prezentăm cele trei proiecte:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentelor necesare depunerii dosarelor de finanțare pentru Programul de interes național „Dezvoltarea rețelei naționale de cămine pentru persoane vârstnice”, în vederea obținerii finanțării pentru achiziția de materiale și echipamente necesare Căminului pentru persoane vârstnice Sebeș (materiale şi echipamente de îngrijire, echipamente pentru gimnastică medicală şi recuperare, dotări pentru terapia ocupaţională, în total 68.507,53 lei; Căminul are 40 de paturi, 13 camere şi 38 de beneficiari în februarie, majoritatea cu vârste între 76-80 de ani)

2. Proiect de hotărâre privind prelucrarea unui drum rezultat din punerile în posesie potrivit legilor de fond funciar și darea în administrație a acestuia Serviciului de Administrare a Patrimoniului (stradă perpendiculară pe DN7, zona „Pârâul Glod”, teren de 3.899 mp, drum rezultat din punerile în posesie; se înregistrează ca drum public)

3. Proiect de hotărâre privind acordarea cu titlul gratuit a materialului lemnos ce rezultă în urma tăierilor de arbori de pe domeniul public al Municipiului Sebeș (pentru Şcoala Gimnazială nr. 2 – şcoala din Răhău, Liceul Sportiv Sebeş – Baza Sportivă „Luncile Prigoanei” şi SPAP Sebeş – Baza sportivă din Parcul Arini; 152 mc lemn de foc rezultat din tăierea arborilor în urma igienizării Parcului Arini)

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138081avatar Publicat de pe 31 Mar 2014. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei