|

MIERCURI: Şedinţă extraordinară la Consiliul Local Sebeş. Aproape 300.000 de lei pentru activităţi non-profit, locuinţe de serviciu şi pentru tineri, evenimente noi în septembrie

primaria SebesConsilierii locali din Sebeş se reunesc miercuri, 12 iulie, de la ora 16.00, în şedinţă extraordinară, cu cinci proiecte pe ordinea de zi.

Vor avea de aprobat contract cu ANL pentru blocuri de locuinţe de serviciu, dar şi teren pentru apartamente destinate închirierii către tineri, alocarea sumei de aproape 300.000 de lei pentru activităţi non-profit şi introducerea în calendarul activităţilor culturale a două noi evenimente, în septembrie.

Ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind completarea anexei 1 la HCL 3/2017, privind aprobarea calendarului de activităţi cultural-educative ce se vor desfăşura în 2017, cu încă două puncte (expoziţia-concurs “Retromobil” – eveniment dedicate vehiculelor istorice şi “Jubileul înfrăţirii cu localitatea Budingen-Germania” – 10 ani de la înfrăţirea cu Sebeşul, vizită delegaţie germană; ambele evenimente sunt în septembrie)

2. Proiect de hotărâre privind stabilirea locaţiei pentru construirea de locuinţe pentru tineri în vederea închirierii, pe raza municipiului Sebeş, strada Alunului (CF 76839), supradaţă 2000 mp (după dezmembrarea unui teren de 11.106 mp, aprobată în 2012; răspuns la adresă ANL privind locaţiile pentru construirea de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii)

3. Proiect de hotărâre privind retragerea din administrarea Centrului Cultural “Lucian Blaga” Sebeş şi darea în administrarea Serviciului Public de Adminitrarea Patrimoniului Sebeş a imobilului “Clădire Făgădău Răhău”, situat în Răhău, Strada de Mijloc, înscris în CF cu nr 189, nr. top 513 (111 mp casă) şi nr. top 514 (grădina 644 mp).

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui contract cadru cu Agenţia Naţională pentru Locuinţe în vederea transmiterii în folosinţă gratuită a terenului situate administrativ în Sebeş, str. Mircea cel Mare, precum şi asigurarea din bugetul local a sumelor necesare privind elaborarea documentaţiilor tehnico-economice şi execuţiei utilităţilor şi dotărilor tehnico-edilitare aferente construcţiei în vederea realizării investiţiei “Construcţia de locuinţe de serviciu în cartierul Mircea cel Mare, municipiul Sebeş” (se transmite în folosinţă gratuită către ANL teren de 3.115 mp din suprafaţa totală de 12.466 mp în zona respectivă)

5. Proiect de hotărâre privind acordarea din bugetul local al municipiului Sebeş a sumei de 288.912,62 lei sub formă de finanţări nerambursabile pentru activităţi non-profit de interes local pe anul 2017.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=140604avatar Publicat de pe 10 Iul 2017. Publicat in ADMINISTRATIE, BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei