|

Mesajul primarului municipiului Sebeş, Dorin Nistor, cu ocazia Zilei Pompierilor: „Sunteţi un model pentru copiii noştri, exemple de urmat pentru societate”

pompieri sebesAstăzi, 13 Septembrie, valorile trecutului se întâlnesc cu prezentul, iar România comemorează o pagină de istorie scrisă cu eroism de pompierii noştri. În urmă cu 169 de ani, în Dealul Spirii, Compania de Pompieri din Bucureşti a respins intervenţia otomană de reprimare a mişcării revoluţionare de la 1848.

Data a rămas consemnată în memoria colectivă ca o zi de omagiere a tuturor celor care servesc patria, oferind servicii profesioniste pentru situaţii de urgenţă, executând descarcerarea şi salvarea persoanelor în urma accidentelor de orice natură, intervenind la inundaţii sau în cazul altor dezastre, acordând primul ajutor calificat, fiind prezenţi acolo unde viaţa şi bunurile concetăţenilor noştri, precum şi mediul sunt ameninţate. 

Comunitatea noastră locală apreciază caracterul patriotic şi umanitar al muncii pe care o desfăşuraţi, iar acesta este un prilej fericit pentru a vă transmite mesajul nostru de mulţumire pentru sentimentul de siguranţă pe care ni-l oferiţi, prin curajul şi spiritul de sacrificiu de care dumneavoastră, pompierii, daţi dovadă în intervenţiile la care participaţi.

dorin nistor primar sebesSunteţi un model pentru copiii noştri, sunteţi exemple de urmat pentru societate, vă apreciem munca şi vă felicităm pentru această nobilă profesie prin care vă puneţi în serviciul comunităţii.

Vă rugăm să  primiţi felicitări,  respect şi recunoştinţa pentru munca şi realizările dumneavoastră.

La mulţi ani pompierilor din Sebeș!

Dorin Nistor

Primarul Municipiului Sebeș

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=140714avatar Publicat de pe 13 Sep 2017. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei