|

Mesaje de PAȘTE originale și personalizate. Ce urare poți trimite celor dragi în functie de zodie

Happy-Easter-Wallpaper-20131Mesaje de Pasti: Fiecare din noi dorim să transmitem un gând bun şi o urare în ziua de Paşte. Cei care vor să surprindă cu adevărat pot trimite prietenilor, familiei şi persoanelor dragi un SMS original, personalziat în funcţie de caracterul fiecărui om, deci, pentru fiecare zodie. Dacă nu ai idei, vă prezentăm câte un mesaj interesant pentru fiecare semn zodiacal.

Citește și MESAJE de PAŞTE : Urări de Paște Fericit de Învierea Domnului

MESAJE DE PAŞTE ÎN FUNCŢIE DE HOROSCOPUL FIECĂRUIA

Berbec

Sărbătoarea Sfântă a Învierii Domnului să reverse asupra voastră sănătate, belșug și bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfântă să va ridice sufletele spre noi trepte spirituale și să vă însoțească pașii pe drumul vieții

Taur

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniștea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paște Fericit!

Gemeni

„Eu îți trimit un coș de ouă, virtual. Tu vino cu cele reale și cu o sticlă cu vin ca să sărbătorim împreună Sfintele Paști!

Rac

„Să-ți fie viața pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paști și luminoasă și bucuroasa ca Ziua Învierii. Hristos a înviat!

Leu

Hristos e viu,

„Ou înroșit, miel rumenit, cozonac mărit, Paste fericit. Fie ca aceasta sărbătoare să îți aducă liniște și bucurie în viață!”

Fecioară

„M-a întrebat Iepurașul dacă vreau eu sa fiu cadoul tău de Paște. Am acceptat… dar sunt puțin în dilema. Vrei ca în dimineața de Paste să ne vedem în gradina – dar parcă tu stai la bloc – sau să vin pe balcon? Aștept răspunsul tău! Paste Fericit!”

Balanță

„Fie ca spiritul Sfânt al acestei zile de sărbătoare să ne facă pe toți mai buni, mai înțelegători și mai plini de iertare! Hristos a înviat!”

Scorpion

„Așa cum, când împreunezi doua lumânări, una se vede în cealaltă, tot așa cred că se întâmplă cu cel care primește înlăuntrul sau pe Domnul Iisus. Lasă-te pătruns de adevărata semnificație a Paștelui. Hristos a înviat!

Vezi și Mesaje de Anul Nou 2018 * Felicitari de Anul Nou 2018 * Mesaje de Revelion 2018 * Mesaje haiose de Anul Nou 2018

Săgetător

„Dumnezeu S-a făcut purtător de trup, pentru ca omul sa poată deveni purtător de duh” (Sfantul Atanasie cel Mare). De Paste fii mai înțelegător, fii alături de cei dragi și fie ca bucuria Învierii Domnului să îți umple viata. Hristos a înviat!”

Capricorn

„Poți închide adevărul și lumina într-un mormânt, dar ele nu vor rămâne acolo!” – iată o învățătură importanta pe care ne-o transimte Ziua Învierii.

Vărsător

„Iisus a înfruntat judecata nedreapta a oamenilor tocmai pentru a ne păzi pe noi de mânia judecățoi drepte a părintelui sau. Hristos a înviat!

Pești

„Există probabil doar doua moduri prin care oamenii răspund la chemarea lui Iisus: prin credință sau prin trădare!

VEZI: SFÂNTUL IOAN 2018: MESAJE şi FELICITĂRI de SFÂNTUL IOAN Botezătorul. Felicitări pentru Ion, Ioana, Nelu, Oana

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138171avatar Publicat de pe 18 Apr 2014. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei