|

UPDATE: Maşină răsturnată în afara şoselei, între Petreşti şi Sebeş. Şoferiţa a ajuns la spital

O femeie de aproximativ 40 de ani a ajuns la spital, după ce s-a răsturnat cu maşina în afara carosabilului, între Petreşti şi Sebeş. Şoferiţa se îndrepta spre Sebeş, moment în care, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei, a pierdut controlul volanului.

Femeia a ajuns la spitalul din Sebeş cu leziuni uşoare. Accidentul s-a petrecut joi dimineaţa.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 8.26, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că între localităţile Petreşti şi Sebeş a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că S.C.A., o femeie de 45 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 C în direcţia Petreşti – Sebeş, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătoarea autoturismului a suferit traumatisme şi plăgi escoriate şi a fost transportată la spitalul din Sebeş.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa băuturilor alcoolice.”

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=133964avatar Publicat de pe 6 Dec 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei