|

Liderii PDL Alba tranşează în Biroul Permanent Judeţean conflictele din PDL Sebeş şi politica de alianţă pentru alegerile locale

Biroul Permanent Judeţean al PDL Alba se întruneşte joi în şedinţă, iar unul dintre subiectele care urmează să fie tranşate este politica de alianţă a democrat-liberalilor pe 2012. Preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel a precizat că se va discuta „pe cine anume acceptăm lângă noi în acest an”. O altă problemă ce necesită rezolvare imediată este cea a conducerii organizaţiei de la Sebeş, respectiv stabilirea candidaţilor la Primărie pentru următoarele alegeri.

PDL Alba va decide astăzi privind politica de alianţă a partidului în 2012, un aspect ce necesită a fi abordat în contextul în care UNPR Alba a anunţat deja candidaţii la Consiliul Judeţean şi Primărie pentru alegerile din acest an. UNPR-iştii au hotârât că vor veni cu candidaţi separaţi de PDL, iar, potrivit conducerii partidului, la fotoliul de preşedinte al CJ Alba a fost propus directorul DGFP Alba, Cornel Suciu, în timp ce la funcţia de primar candidează chiar vicepreşedintele UNPR Alba, Vasile Crişan.

În şedinţa de BPJ al PDL Alba vor fi discutate şi probleme de ordin organizatoric, precum pregătirea alegerilor din acest an. „Călcâiul lui Ahile” în PDL îl reprezintă în continuare organizaţia de la Sebeş, unde se pare că stabilirea candidaţilor la Primărie tensionează spriritele în partid. După ce, în urmă cu două săptămâni, Ion Dumitrel anunţa că Mugurel Sârbu este candidatul PDL la Primăria Sebeş, zilele trecute, numele lui Dorin Nistor, fostul şef al Gărzii Financiare Alba, a fost rostit pentru prima dată ca al unui posibil candidat la funcţia de primar, având, se pare, susţinerea unor persoane din conducerea PDL Alba şi Sebeş.

Întrebat despre cest subiect, primarul Mircea Hava s-a limitat să declare că „sondajul de opinie va regla problema de la Sebeş, numai şi numai sondajul de opinie. Acesta nu poate fi făcut acum, ci doar atunci când trebuie făcut. Este un lucru extraordinar că cineva după 20 de ani vrea să candideze şi are posibilitatea să se înscrie în cursă (n.r. – Dorin Nistor). Dacă cineva are această posibilitate, măcar să se înscrie în cursă şi pe urmă în sondaje… dacă suntem în situaţia că cineva din partid spune că îl vrea pe ăla sau pe ăla, asta e problema lui şi ar fi bine să o ţină pentru el sau să îşi facă un partid acasă cu familia şi acolo nu are decât să gestioneze ceea ce vrea. În PDL, sondajul, în zonele în care avem probleme, va rezolva acea problemă”.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=76566avatar Publicat de pe 23 Feb 2012. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

9 comentarii pentru “Liderii PDL Alba tranşează în Biroul Permanent Judeţean conflictele din PDL Sebeş şi politica de alianţă pentru alegerile locale”

 1. uiutati-va la ei ce mutra de ******* au …isi cauta gaura unde sa se ascunda pt ca nu pot renunta canda vor ei , ****** inlantuite ….

 2. patron alba 24 =patron arti pan = slujitor hava ,imi ofer serviciile!…pe cine sa caut

  • moderatorul de serviciu
   avatar

   @miki, alba24 nu are nicio legătura cu arti pan ….. Aia este televiziunea AlbaTV care acum este a lui Grup Corint

 3. Buna si corecta decizie = transparenta si … cel mai bun sa castige !
  Asa da Presedinte de partid , fara „pile” . Felicitari

 4. Dumitrele , ia exemplu de corectitudine . Nu vezi ca primarul traseist Sarbu este pe ultimul loc ?

 5. stau cu mana intinsa , „va rog frumos ” ..mai vreau la guvernare!! ca sa nu ma ia DNA-ul

  • Nanule , corect ai sesizat . Pai daca Sarbu (primarul) nu mai „iese” va trebui sa dea explicatii la multe miliarde cheltuite dupa bunul lui plac , Normal ca ORICINE vine va face un audit si deja ii tremura chilotii
   DNA-ul sa se uite printre altele si la casa de cultura Lucian Blaga , cum au inceput lucrarile FARA A AVEA FINANTAREA ??? … si „multe mai sunt Doamne”

 6. Si eu tot pt DNA !!!!!
  Nu este CONFLICT DE INTERESE cand Primarul Sarbu a dat contracte unor firme care lucreaza si au (au avut) contract si cu Galbenel (adica firmele lui si ale familiei lui ?) ?

 7. bai fratilor de la coducerea pdl alba nu intelegeti un lucru ca si daca ar iesi sarbu in sondaje pdl sebes nu merge cu el sub nici o forma ca este un om de doi bani!!!!!!

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei