|

La Sebeş, licitaţie pentru serviciile de deszăpezire. Vezi cât a cheltuit administraţia locală anul trecut

Administraţia locală din Sebeş, prin Serviciul Public de Administrare a Patrimoniului (SPAP), a scos la licitaţie activitatea de deszăpezire a municipiului şi a localităţilor aparţinătoare, pentru perioada sezonului invernal aferent lunilor noiembrie 2012 – martie 2013. Câştigătorul va fi desemnat la începutul lunii noiembrie, valoarea maximă a acordului fiind de 347.200 lei (TVA inclus).

Ca în fiecare an, odată cu apropierea sezonului rece, administraţia locală ia măsuri privind deszăpezirea municipiului. Pentru perioada noiembrie 2012 – martie 2013, Serviciul Public de Administrare a Patrimoniului Sebeş a scos la licitaţie încheierea acordului-cadru privitor la prestarea serviciile de curăţare a carosabilului şi aleilor pietonale în perioada sezonului de iarnă. Acordul ce urmează a fi încheiat cu câştigătorul licitaţiei va avea o durată de 18 luni, în baza acestuia urmând a fi încheiate contracte subsecvente de prestări servicii.

Valoarea maximă a acordului-cadru este de 347.200 lei, iar la calculul acesteia s-au avut în vedere costurile generate de activitatea de deszăpezire şi înlăturare a poleiului în condiţiile unui sezon rece cu precipitaţii sub formă de ninsoare în cantităţi moderate şi mari. Preţul final pe care administraţia locală îl va achita câştigătorului licitaţiei, pentru prestarea acestui serviciu, se va face în baza unui contract subsecvent şi va fi determinat în funcţie de lucrările concret efectuate, pe bază de decontare.

Tot în caietul de sarcini, se prevede că agenţii economici interesaţi de adjudecarea serviciului de deszăpezire trebuie să deţină un număr de 3 utilaje echipate cu plug şi sărăriţă şi cu o capacitate de funcţionare de 12 ore/zi sau noapte.

Documentele cuprinzând detaliile privitoare la licitaţie sunt publicate în Sistemul Public de Achiziţii Publice, termenul limită de depunere al ofertelor fiind 2 noiembrie.

La nivelul sezonului rece precedent, respectiv în perioada noiembrie 2011 – martie 2012, administraţia locală a cheltuit pentru activitatea de deszăpezire a municipiului Sebeş şi a localităţilor aparţinătoare (Lancrăm, Petreşti şi Răhău), suma de aproximativ 83.700 lei. Serviciile specifice au fost prestate la acea perioadă de „Hidroconstrucţia Sebeş” S.A.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=133314avatar Publicat de pe 24 Oct 2012. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei