|

JUNIOR.ALBA24: „Micii pietoni” – concurs pe teme rutiere organizat de grădiniţele din Sebeş

Miercuri, 15 mai, la Grădiniţa cu Program Prelungit Numărul 7 din Sebeş s-a desfăşurat concursulul local de educaţie rutieră „Micii pietoni”, aflat în acest an la ediţia a VII-a, la care au participat şi alte grădiniţe din oraş şi apropiere.

Educaţia rutieră reprezintă o latură esenţială privind integrarea în civilizaţia modernă. Indiferent de vârstă, regulile referitoare la traficul pe drumurile publice impuse de societatea pietonilor şi vehiculelor trebuie cunoscute şi respectate cu consecvenţă şi responsabilitate.

La concurs au participat Grădiniţa cu Program Prelungit Numărul 2, Grădiniţa cu Program Prelungit Numărul 3, Grădiniţa cu Program Normal Numărul 4, Grădiniţa cu Program Prelungit Numărul 7, Grădiniţa cu Program Normal Numărul 8, Grădiniţa cu Program Normal Lancrăm, Grădiniţa cu Program Prelungit Petreşti, Grădiniţa cu Program Normal Sebeşel.

Echipajele fiecărei grădiniţe au fost alcătuite din trei preşcolari împreună cu doamnele educatoare. Premiul I a fost obţinut de toate grădiniţele participante pentru că toţi concurenţii au răspuns corect la întrebări.

Citeşte mai multe detali şi vezi galerie foto, pe JuniorAlba24.ro.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=135227avatar Publicat de pe 17 Mai 2013. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei