|

Judeţul Alba, acoperit de nori grei de zăpadă. Circulaţia autovehiculelor este considerabil îngreunată

Nori grei de zăpadă au acoperit duminică după-amiază judeţul Alba, iar ninsoarea viscolită îngreunează circulaţia autovehiculelor. În Alba Iulia, dar şi în celelalte localităţi ale judeţului, stratul de nea măsoară deja câţiva centimetri pe drum, iar utilajele de deszăpezire nu au fost încă văzute în trafic.

Potrivit Infotrafic, Drumul Naţional 1 Sebeş – Bucureşti este afectat de condiţiile meteorologice nefavorabile, iar circulaţia este restricţionată pentru autovehiculele mai grele de 7,5 tone pe acest tronson de drum. De asemenea, pe  DN 67C km 79+000 – 98+000 Şugag şi pe DN 1R km 50+000 – 68+000 Scărişoara, zăpada  măsoară deja 0-2 cm şi continuă să ningă.

Potrivit reprezentanţilor Drumuri Judeţene, până la această oră (18.40), nu au fost semnalate blocaje în trafic, dar 50 de utilaje de deszăpezire sunt pregătite să intervină. Aceştia susţin că problemele pot apărea odată cu începerea viscolului, iar condiţiile meteo nefavorabile se vor agrava, cel mai probabil, luni, când este anunţată o nouă atenţionare de Cod Galben.

În Alba Iulia, ningea, iar zăpada care s-a instalat deja pe şosele pune în pericol deplasarea participanţilor la trafic. Se circulă în condiţii de iarnă, iar utilajele  de deszăpezire nu par să facă faţă, deoarece, atât în cartierul Cetate, cât şi în centrul municipiului există artere pe care zăpada depusă în strat gros este neatinsă.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=73852avatar Publicat de pe 12 Feb 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei