|

JOI: Ziua Vârstnicului la Casa de Cultură Sebeş. Expoziţie de pictură, concert de romanţe şi premii pentru „nunta de aur”

Joi, 3 octombrie începând cu ora 17.00, la Casa de cultură din Sebeş se desfăşoară a V-a ediție a Zilei vârstnicului. Intrarea este liberă, iar organizatorii au pregătit un program cu expoziţie de pictură, lansare de carte, concert de romanţe şi premierea familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

În deschiderea evenimentului “O crizantemă pentru vârsta a treia” va avea loc vernisajul expoziției personale de pictură „Colț de suflet” a pictoriței Sanda Aurora Voicu.

La ora 17.20, Nelu Kalma va lansa volumul “Subconștientul uman”.

Premierea familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie va avea loc la ora 18.00, după care soliștii Florina şi Florin Mariş de la Opera Română din Cluj vor susține un concert de romanțe.

În încheiere, formația Top Dance 2007 va prezenta un spectacol de dansuri de societate.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul local Sebeș împreună cu Centrul Cultural „Lucian Blaga”.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=137079avatar Publicat de pe 1 Oct 2013. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei