|

JOI: Şedinţă la Consiliul Local Sebeş. Modificarea tarifelor de salubritate şi documentaţii pentru proprietăţi imobiliare

primaria SebesConsilierii locali din Sebeş se reunesc joi, 28 august, de la ora 14.00, în şedinţă ordinară, cu 12 proiecte pe ordinea de zi. Vor fi supuse aprobării modificarea tarifelor de salubritate, documentaţii pentru locuinţe şi virări de credite bugetare.

Proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL 164 /2014 privind atribuirea, în baza punctajului obţinut de solicitanţi, a unor „locuri de casă” în baza Legii 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe, cu modificările şi completările ulterioare.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea ajustării tarifelor pentru persoanele juridice şi modificarea tarifelor pentru persoanele fizice, practicate de către SC Greendays SRL în cadrul Contractului de delegare prin concesiune a serviciului de salubrizare al Municipiului Sebeş, nr. 5/20.02.2012 şi încheierea unui act adiţional privind modificarea Anexei 7 la contract.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii formulate de Ştefan Ileana Maria şi Rotta Riccardo Tinno de schimb de locuinţe.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei cadastrale de dezmembrare a imobilului teren, înscris în CF 79505 Sebes, nr. cad. 2944/5/2/2/1 – cartier Valea Frumoasei.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea transferului dreptului de folosinţă gratuită asupra terenului situat în Lancrăm din Victoriei Tică în folosinţa Emanuelei Riţa.

6. Proiect de hotărâre privind propunerea de atribuire teren aferent construcţiilor proprietate personală.

7. Proiect de hotărâre privind completarea HCL nr. 80/2013 cu un nou articol referitor la trecerea drumurilor situate administrativ în Sebeş, Lancrăm – Şirini în domeniul public al Municipiului Sebeş.

8. Proiect de hotărâre privind repartizare, în chirie a unei locuinţe situate în Municipiul Sebeş, str. Mihai Viteazu, nr. 1.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea punerii la dispoziţia comisiei de aplicare a legii 10/2001 Sebeş a unei suprafeţe de teren situat admnistrativ în Sebeş, Lancrăm, Zona Sirinii Lancrămului, Jud.Alba în vederea acordarii acesteia în compensare.

10. Proiect de hotărâre privind modificarea caracteristicilor imobilului “Teren – zona Zăvoi Petreşti” nr.inv. 81371 aflat în inventarul domeniului public al Municipiului Sebeş,

11. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr.159/2014 în sensul înlocuirii sintagmei “nr.inv.10211” cu sintagma „nr.inv.10038”.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor virări de credite bugetare.

Informări:

Adresa Asociaţiei „Fanfara Petreşti”

Adresa Autorităţii de autorizare în domeniul serviciilor de transport public local – Nicoleta Irimie.

Adresa CEC Bank SA.

Adresa S.P.A.P. Sebeş şi răspuns S.P.A.P.Sebeş.

Plângere prealabilă SC Greendays SRL.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138565avatar Publicat de pe 25 Aug 2014. Publicat in ADMINISTRATIE, BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “JOI: Şedinţă la Consiliul Local Sebeş. Modificarea tarifelor de salubritate şi documentaţii pentru proprietăţi imobiliare”

 1. […] Citeşte mai multe detalii despre proiectele ce vor fi supuse aprobării şi ordinea de zi, pe Sebeş24.ro. […]

 2. Cristina secretara
  avatar

  Am adus aceasta companie de salubrizare la Sebes, ca sa-mi rotunjesc veniturile prin inchirierea catre acestia a spatiului unde-si desfasoara activitatea promitandu-le Sebesenilor ca acestia vor oferii servicii de calitate la un pret mai mic …!!! Serviciile sunt execrabile ( mizerabile dealtfel ) iar preturile au inceput urcusul ca sa pot sa le iau si eu o chirie mai substantiala …. Ce parere aveti , dragi Sebeseni ?

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei