|

JOI: Exerciţiu de alarmare publică la Sebeş. Simularea unui accident la construcţii hidrotehnice

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Alba anunţă că joi, 17 octombrie, la Sebeş se desfăşoară un exerciţiu pentru simularea unui accident la construcţii hidrotehnice. Vor suna sirenele de alarmă şi vor fi evacuaţi din sălile de curs elevii din mai multe şcoli din oraş, în cadrul acestui exerciţiu. Ulterior, are loc verificarea planului de urgenţă externă la “Kronospan”.

Joi, de la ora 9.00, în Sebeş se organizează un exerciţiu cu tema „Activitatea CLSU şi SVSU pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de accidente la construcţii hidrotehnice pe Valea Sebeşului”.

Se vor urmări cu această ocazie activitatea comitetului local pentru situaţii de urgenţă la punerea în aplicare a schemei organizării – avertizării şi alarmării populaţiei; starea de operativitate a mijloacelor şi echipamentelor de înştiinţare, avertizare şi alarmare; activitatea populaţiei şi salariaţilor la declanşarea semnalelor de alarmare; realizarea cooperării între instituţii pentru realizarea măsurilor de prevenire, protecţie şi intervenţie în localitate.

În continuare, de la ora 12.00, va avea loc verificarea Planului de urgenţă externă al “ Kronospan Romania” SRL din municipiul Sebeş.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=137149avatar Publicat de pe 16 Oct 2013. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei