|

JOI: Concert de muzică de operetă. Sopranele Daniela Vlădescu și Amelia Antoniu, pe scena Casei de Cultură din Sebeș. Intrare liberă

AfisIubitorii de muzică de calitate sunt așteptați joi, 28 noiembrie, la un eveniment cu totul deosebit pentru municipiul Sebeș. Pe scena Casei de Cultură din Sebeș vor urca sopranele Daniela Vlădescu și Amelia Antoniu, pentru un concert de muzică de operetă. Toți cei interesați sunt așteptați în sala „Radu Stanca” a Casei de Cultură din Sebeș, joi seara, începând cu ora 18.00. Intrarea este liberă.

Soprana Daniela Vlădescu, s-a născut în 1956, și este în prezent manager general al Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”, din Constanţa. A urmat studiile în cadrul secţiei de Canto a Conservatorului „Ciprian Porumbescu”, iar din 1985 face parte din ansamblul de solişti ai Operei Naţionale Bucureşti, poziţie deţinută până în 1993, când devine angajata Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”. În 2006 este numită Director General al Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”, Constanţa.

Repertoriul său include roluri de prestigiu: Violeta (Traviata – Verdi), Gilda (Rigoletto – Verdi), Susanna (Nunta lui Figaro – W.A.Mozart), Rosinna (Bărbierul din Sevilla – G. Rossini), Cio Cio San (Madama Butterfly – G. Puccini), Adina, Gianetta (Elixirul dragostei – G. Donizzetti), Adela (Liliacul – J. Strauss), Franzi (Sânge Vienez – J. Strauss), Arsena, Saffi (Voievodul ţiganilor – J. Strauss), Stasi (Silvia – E. Kalman), Maria (West Side Story – L. Bernstein), Mi Tsu Ti (Marco Polo – F. Lopez) și a concertat pe marile scene ale lumii.

Amelia Antoniu, prim-solista Teatrului National de Operetă „Ion Dacian”, în vârstă de 39 de ani, a început să cânte la vârsta de 8 ani. A urmat studiile în cadrul Conservatorului iar la 26 de ani, a început să lucreze la teatrul de Operetă.

Roxana CAZACU

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=137490avatar Publicat de pe 25 Noi 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “JOI: Concert de muzică de operetă. Sopranele Daniela Vlădescu și Amelia Antoniu, pe scena Casei de Cultură din Sebeș. Intrare liberă”

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei