|

Jandarmii vor asigura ordinea publică la Sebeş, duminică, de Ziua Romilor

Ziua Romilor va fi sărbătorită la Sebeş, duminică, 8 aprilie 2012, iar cu această ocazie jandarmii vor asigura vor asigura buna desfăşurare a activităţilor şi siguranţa participanţilor la manifestări. Deoarece, ca de obicei, se aşteaptă participarea unui mare număr de persoane, echipajele de jandarmerie vor acţiona pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi disciplină publică, prevenirea oricărei încălcări a actelor normative în vigoare şi preîntâmpinarea apariţiei unor evenimente sau incidente nedorite.

Jandarmii reamintesc cetăţenilor care vor participa la această sărbătoare să se conformeze indicaţiilor organizatorilor şi forţelor de ordine, să aibă un comportament civilizat, să evite consumul excesiv de alcool, să nu deţină arme de orice fel, artificii sau petarde, să nu arunce obiecte către scenele organizate, să nu forţeze cordoanele de ordine constituite şi să semnaleze prompt orice comportament contrar normelor legale de convieţuire socială sau bunelor moravuri.

În plus, participanţilor li se recomandă să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale, să-şi ia toate măsurile de siguranţă personală pentru a se proteja împotriva capriciilor vremii, să supravegheze îndeaproape comportamentul copiilor şi să aibă asupra lor recipiente cu lichide confecţionate doar din plastic sau hârtie.

De asemenea, jandarmii readuc în atenţie obligaţia legală a cetăţenilor de a părăsi locul unde se desfăşoară manifestările cultural artistice, în situaţia în care au fost somaţi de către organizatori, împuterniciţii acestora sau de către organele de ordine.

Jandarmii recomandă cetăţenilor să apeleze cu încredere la sprijinul lor ori de câte ori constată încălcări ale normelor de convieţuire în societate sau sunt victimele unor comportamente antisociale şi îi asigură că dotarea tehnică, pregătirea profesională, experienţa şi disponibilitatea pentru intervenţia rapidă a efectivelor lor constituie garanţii pentru o rezolvare oportună a incidentelor semnalate.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=85151avatar Publicat de pe 5 Apr 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei