|

Învaţă “meseria” încă din adolescenţă. Trei tineri din Sebeş sunt suspectaţi că au furat acumulatorii unui camion

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, din Sebeş sunt suspectaţi de sustragerea a doi acumulatori auto de pe un camion din localitate. Pentru fapta comisă, aceştia riscă acum dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În cursul zilei de luni, 15 octombrie, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un cetăţean cu domiciliul în localitate cu privire la faptul că, de pe camionul parcat vzavi de poarta locuinţei sale, i-au fost sustraşi doi acumulatori auto.

În urma activităţilor de cercetare desfăşurate de poliţiştii din Sebeş, s-a reuşit identificarea principalilor suspecţi de comiterea furtului, în persoana lui Laurenţiu C., de 18 ani, Andrei T., de 18 ani şi a lui Constantin P., de 29 de ani, toţi din municipiul Sebeş,  Cercetările efectuate în cauză au relevat faptul că tinerii au sustras, în data de 19 septembrie, în jurul orei 15, cei doi acumulatori pe care i-au valorificat ulterior la un centru de colectare a deşeurilor feroase.

Din fericire pentru păgubit, prejudiciul a fost recuperat şi i-a fost restituit. Faţă de cei 3 suspecţi au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Sursa foto: Arhivă

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=132970avatar Publicat de pe 17 Oct 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei