|

Inconştienţă la volan: Dosar penal pentru un bărbat din Daia Română, care a avut 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. A ajuns cu maşina în şanţ

alcooltestLuni, un bărbat de 44 de ani, din Daia Română a produs un accident soldat cu pagube materiale. Acesta s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, astfel că testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Luni dimineaţa, la orele 06.26, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii rutieri din Sebeş, au fost solicitaţi să intervină pe DJ 106K pentru soluţionarea unui eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit că M.G., de 44 ani din Daia Română, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106K (Sebeş – Daia Română) a pierdut controlul direcţiei, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă.

S-a procedat la testarea lui M.G. cu aparatul etilotest, marca DRAGER, care a indicat o concentraţie alcoolică de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul municipal Sebeş, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta alcoolului”.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138835avatar Publicat de pe 3 Feb 2015. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei