|

Incendiu lângă Săsciori. A ars acoperişul unui atelier de tâmplărie

Pompierii din Sebeş au intervenit luni, în localitatea Sebeşel, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie. Pagubele au fost estimate la suma de 2.000 de lei.

Garda de intervenţie Sebeş a fost solicitată să intervină luni, la ora 11.39, în localitatea Sebeşel, comuna Săsciori, pe str. Morii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unui atelier de tâmplărie, proprietatea lui M.G.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Săsciori.

Ca urmare a incendiului au ars acoperişul atelierului pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp şi tavanul din placaj pe o suprafaţă de circa 50 mp.

Pagubele produse se ridică la circa 2.000 lei, iar bunurile salvate au fost estimate la 200.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un sistem de încălzire defect.

foto: arhivă

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=75770avatar Publicat de pe 21 Feb 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei