|

Incendiu la o firmă de prelucrare a lemnului din Sebeş. Au ars documente, casa de marcat şi un calculator

Pompierii din Sebeş au intervenit, luni dimineaţa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la birourile unei firme de prelucrare a lemnului din oraş. Pagubele totale au fost estimate la suma de 4.000 de lei.

Garda de intervenţie Sebeş a acţionat, luni dimineaţa, de la ora 7.41, la sediul unei firme de pe strada Călăraşi. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii aproximativ 15 de minute.

Au ars documente, o casă de marcat şi un calculator. Pagubele produse se ridică la circa 4.000 lei, iar bunurile salvate la aproximativ 20.000 lei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o reprezintă amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de mijloacele de încălzit.

Firma are drept obiect de activitate prelucrarea lemnului.

Foto: arhivă

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=134535avatar Publicat de pe 25 Feb 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei